Opštinska uprava odlučila da uvede novinu u funkcionisanje lokalne samouprave i upravljanje opštinom podigne na viši nivo.

U cilju ostvarivanja kvalitetnije komunikacije sa preduzetnicima i privrednicima, opštinska uprava pokrenula je aktivnost uvođenja “Dan otvorenih vrata” za sve preduzetnike i privrednike sa područja opštine Modriča, kao i one koji tek planiraju da pokrenu vlastiti biznis.

“Dan otvorenih vrata” ima za cilj poboljšanje i njegovanje dobrih odnosa i direktnog kontakta sa predstavnicima male privrede iz opštine Modriča.

Planirani termini održavanja aktivnosti “Dan otvorenih vrata”, do kada se i na koji način zainteresovani mogu prijaviti, te šta sve Prijava treba da sadrži (npr. naziv preduzetnika, osnovnu djelatnost kojom se bavi i konkretnu temu o kojoj bi se razgovaralo) biće objavljivani na službenoj stranici opštine Modriča i na web stranici www.investinmodrica.com.

Prvi termin za prijem zainteresovanih privrednika i preduzetnika je 13. jul 2022. godine, a građani se mogu prijaviti od 22. juna do 12. jula 2022. godine, kod Odsjeka za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije na telefon 053/810-511 lok. 127, preko e-mail adrese invest@modrica.ba ili popunjavanjem online formulara koji se nalazi odmah ispod.

Odsjek za LER i EI
Modriča, 23.06.2022. godine

Online prijava za Dan otvorenih vrata


  Posljednje

  Poziv investitorima za ulaganje
  Poziv investitorima za ulaganje
  Održana šesta sjednica Privrednog savjeta
  Održana šesta sjednica Privrednog savjeta
  Zajedno do posla
  Zajedno do posla