U cilju ostvarivanja kvalitetnije komunikacije, opštinska uprava uvela je prošle godine “Dan otvorenih vrata” za sve privrednike, preduzetnike i građane koji tek planiraju da pokrenu vlastiti biznis, sa područja opštine Modriča.

“Dan otvorenih vrata” ima za cilj poboljšanje i njegovanje dobrih odnosa i direktnog kontakta sa predstavnicima  privrede iz opštine Modriča.

Danas, 24. januara 2023. godine realizovan je drugi termin za tri privrednika i preduzetnika, koji su iskazali interes da razgovaraju sa načelnikom opštine i njegovim saradnicima, o konkretnim temama kada je u pitanju njihova djelatnost.

Privrednici su izrazili zadovoljstvo uvođenjem “Dana otvorenih vrata”, kao i pokretanje sajta Invest in Modrica. Pohvalili su saradnju sa načelnikom opštine i nadležnim Odjeljenjem za privredu i društvene djelatnosti, te se zahvalili na podršci koju im pružaju u radu.

“Dan otvorenih vrata” će se i u narednom periodu kontinuirano provoditi. Nakon objavljenog termina održavanja građani se mogu prijaviti kod Odsjeka za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije na telefon 053/810-511 lok. 127, preko e-mail adrese invest@modrica.ba ili direktno na web stranici www.investinmodrica.com.